Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا،کریم حاجی‌زاده ظهر امروز در مراسم افتتاحیه نمایشگاه فرهنگ و هنر در پل معلق مشگین‌شهر اظهار داشت: در حال حاضر با راه‌اندازی طولانی‌ترین پل معلق مشگین‌شهر جذب گردشگران خارجی در مشگین‌شهر افزایش یافته است که انتظار می رود در تعطیلات باقی‌مانده تابستان شاهد حضور گردشگران خارجی در منطقه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که جذب گردشگران خارجی نیازمند ایده‌ها و طرح‌های نوین است، افزود: پل معلق مشگین‌شهر توانسته است با خلق طرح‌ها و ایده‌های جدید گام بزرگی در جذب گردشگران خارجی بردارد که این یک امتیاز بزرگ برای منطقه بوده و تلاش مسئولان مجموعه گردشگری پل معلق مشگین‌شهر در این زمینه شایسته تقدیر و قدردانی است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: شهرستان مشگین‌شهر ظرفیت‌های بسیار زیادی در بخش گردشگری دارد که شکوفایی این وضعیت نیازمند حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است که رفته رفته بر روند سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در مشگین‌شهر افزوده می‌شود.

حاجی‌زاده تصریح کرد: فرهنگ و تاریخ هنر مشگین‌شهر در نوع خود بسیار ویژه است که اگر بتوانیم این فرهنگ و هنر را به همگان معرفی کنیم گام بزرگی در توسعه زیرساخت‌های استان برداشته می‌شود.

وی با بیان این که موفقیت بخش گردشگری نیازمتد توسعه بخش گردشگری و فرهنگی است، بیان کرد: مجموعه گردشگری پل معلق مشگین‌شهر در این زمینه توانسته با اهتمام جدی مسئولان فرهنگی بخش گردشگری منطقه را دچار تحول عظیمی کند که نیاز است بقیه مجموعه‌های گردشگری استان نیز به این امر اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: در حال حاضر سرعین به دلیل برخی عوامل در جذب گردشگران خارجی موفق عمل نکرده است و انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی‌های منسجم و هدفمند شاهد حضور گردشگران خارجی در نقاط مختلف استان اردبیل باشیم.

شهریری قابلیت ثبت جهانی دارد

کریم حاجی‌زاده همچنین در جمع خبرنگاران مشگین‌شهر اظهار داشت: تلاش ما این است که از ظرفیت تمامی مناطق جغرافیای استان اردبیل به نحو احسن استفاده کنیم و اگر بخواهیم میزان سرمایه‌گذاری در دو شهرستان مشگین‌شهر و سرعین را مقایسه کنیم می‌توان گفت که این شهرستان دارای قابلیت ذاتی است.

وی افزود: در حال حاضر 470 پروژه مصوب شده گردشگری در سطح استان اردبیل قرار دارد که 170 مورد آن مربوط به مشگین‌شهر است که این موضوع نشان دهنده قابلیت‌ها و ظرفیت‌های قابل توجه این شهرستان نسبت به سایر شهرستان‌ها و توسعه قابل توجه منطقه است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل بیان کرد: مزیت‌های این شهرستان نسبت به شهرستان سرعین این است که چشم‌اندازهای طبیعی نسبت به سرعین بیشتر است و آبگرم‌ها در یک جا متمرکز نشده‌اند که این موضوع سبب شده که گردشگران برای مراجعه به آبگرم‌ها مناطق مختلف شهرستان را ببینند.

حاجی‌زاده بیان کرد: وجود ساخت‌وسازهای غیرمجاز در این شهرستان سبب شده که سرمایه‌گذاری در این شهرستان به طور قابل توجهی کاهش یابد و جذب گردشگران نیز ملزوم به تجهیز آبگرم‌ها مطابق با استانداردهای بین‌المللی است که در این زمینه باید اقدامات لازم مبنای کار قرار گیرد.

وی تصریح کرد: جزو پیش‌بینی‌های بنده شهرستان مشگین‌شهر جزو شهرستان رتبه یک استان خواهد بود و اگر پروژه‌های بزرگ در این شهرستان به سرانجام برسد این شهرستان هدف گردشگری بین‌المللی خواهد بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل افزود: تعداد گردشگران این شهرستان نسبت به سال‌ گذشته افزایش قابل توجهی یافته به طوری که با افزایش 35 درصدی در این شهرستان روبه‌رو بودیم و فاصله 45 درصدی مشگین‌شهر با مناطق عمومی نشان دهنده تاثیر سرمایه‌گذاران در این شهرستان دارد.

حاجی‌زاده با اشاره به وضعیت موزه‌ شهرستان مشگین‌شهر نیز اظهار کرد: در حال حاضر موضوع این موزه در دستور کار قرار گرفته که در ردیف شهرستانی قرار دارد و به همین منظور با ظرفیت اعتبارات شهرستانی می‌تواند تکمیل شود و تخریبی که در شهریری و کهنه قلعه مشاهده می‌شود یک موضوع طبیعی است چرا که تخریب و فرسایش در گذر زمان امری طبیعی است و حساسیت و احساس خطر بیش از اندازه در این مورد بی‌جا است ولی این موضوع نیز پابرجا است که شهریری قابلیت ثبت جهانی دارد و برای تبدیل آن به سایت موزه نیازمند اعتبارات قابل توجهی هستیم.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۶۹۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد

مدیر عامل نشر صاد گفت: نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، میرشمس الدین فلاح هاشمی؛ مدیرعامل نشر صاد درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته اشاره کرد: معتقدم به جز ایام کرونا و ایام خاص، نمایشگاه کتاب به نوعی کارناوال شادی است و می‌توان آن را بهار کتاب تلقی کرد. این شور و نشاط و هیجان میان ناشران، نویسندگان و مخاطبان (کودک و نوجوان و بزرگسال) در همه غرفه‌ها دیدنی است و به ضرس قاطع می‌توان گفت، نمی‌توان در جای دیگر آن را سراغ داشت. با وجود نمایشگاه‌های استانی، اما نمایشگاه کتاب تهران همواره از جمله رویداد‌های مهم فرهنگی و ادبی و علمی کشور است و حس بسیار زیبایی میان مردم ایجاد می‌کنند و این شلوغی و این شور مردم نسبت به کتاب علی‌رغم مشکلات اقتصادی و گرانی کتاب، ستودنی است.

وی افزود: من تجربه حضور در نمایشگاه کتاب استانبول را نیز دارم و باید بگویم با نمایشگاه کتاب تهران قابل مقایسه نیست و اگر هر کدام از کتاب‌دوستان کشور‌های همسایه سری به نمایشگاه کتاب ایران بزنند واقعاً شگفت‌زده خواهند شد.

فلاح هاشمی ادامه داد: پس نمایشگاه کتاب ما نسبت به نمایشگاه‌های کتاب کشور‌های دیگر مانند ترکیه برتر است و این جمله را که مطالعه کمتر شده، نقض می‌کند چرا که مطالعه همواره بوده است. شاید که قدرت خرید مردم کمتر شده باشد، ولی کتاب همیشه جایگاه خودش را داشته است.

وی درباره استقال مخاطبان از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مردم هیچگاه با کتاب و کتابخوانی قهر نبوده‌اند. اگر کتاب، کتاب خوبی باشد از زیر سنگ هم که شده باشد، مردم آن را تهیه کرده و مطالعه می‌کنند و به دستش می‌آورند حتی اگر دست دوم باشد.

مدیرعامل نشر صاد اضافه کرد: در همین ایام نیز شاهد هستم کتاب‌های خوب دست به دست می‌شوند و به خاطر قیمت‌شان نوبتی خوانده می‌شوند و ناشران بعضاً کتاب‌های پرفروشی دارند، بنابراین مردم با کتابِ خوب همواره در آشتی هستند.

وی افزود: ناگفته نماند که کتاب‌های خوبی نیز داریم، ولی در مقایسه با کتاب‌های سال‌های گذشته به خصوص در زمینه علوم انسانی و تألیفی کمی افول داشته‌ایم که این برمی‌گردد به مدل آموزش در دانشگاه‌ها.

فلاح هاشمی در پاسخ به این سوال که اگر نمایشگاه تبدیل به یک سوژه جهت گردشگری ادبی شود چه اتفاقی برای صنعت نشر رخ می‌دهد، گفت: این اتفاق بسیار خوبی است و تقریباً افتاده است، ولی باید تمامی ارگان‌های ذی‌ربط به میدان بیایند، از شهرداری گرفته تا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ارگان‌هایی که در این فضا فعالیت می‌کنند. باید فضا را برای بهار کتاب ایران مهیا کرد تا کسی که از شهرستان می‌آید و چند روز در تهران مقیم می‌شود یا حداقل از صبح تا غروب می‌آید و در نمایشگاه حضور دارد برایش یک خاطره به یادماندنی خلق شود. یعنی از موارد تفریحی گرفته تا مدل عرضه و معرفی کتاب، فکر شده باشد. نمایشگاه کتاب این ظرفیت را دارد. حتی قهرمان کتاب‌ها این ظرفیت را دارند تا از این فرصت استفاده و گردشگر خارجی را جذب این اتفاق سالانه کنیم.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • زوج سارق دلار‌های گردشگران خارجی در چالوس دستگیر شدند
  • رهایی دو زندانی از پای چوبه دار در مشگین شهر
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  • نمایشگاه کتاب ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد