Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: سومین پل معلق بزرگ جهان در ازناو خلخال احداث می‌شود. ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۰ استانها اردیبل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاردبیل به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، نادر فلاحی اظهار داشت: سومین پل معلق بزرگ جهان به طول 450 متر و ارتفاع 100 متر در منطقه گردشگری ازناو شهرستان خلخال احداث می‌شود و این پل بزرگترین پل خاورمیانه محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این پل پس از پل 530 متری کشور سوئیس و 480 متری کشور آلمان در ردیف سومین پل معلق بزرگ جهان قرار می‌گیرد و باید نگرش مثبتی به سرمایه‌گذاری در سطح استان وجود داشته باشد تا بتوانیم شاهد رشد و پیشرفت استان در حوزه‌های مختلف از جمله گردشگری باشیم.

فلاحی گفت: هیچ محدودیتی در سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری در سطح استان وجود ندارد و تمامی توان ما برای تسهیل این مسئله در استان است.

وی تصریح کرد: با تلاش استاندار اردبیل جلسات پنجره واحد سرمایه‌گذاری برای رفع موانع و مشکلات سرمایه‌گذاران به صورت مداوم در استانداری اردبیل برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: نیازمند هماهنگی و حسن‌‌نیت دستگاه‌های مرتبط با سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری در سطح استان هستیم تا شاهد اتفاقات مثبت در این زمینه باشیم.

نظارت بر آژانس‌های گردشگری افزایش می‌یابد

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: به منظور کاهش فعالیت‌ تورهای غیرمجاز، نظارت بر آژانس‌های گردشگری در سطح استان افزایش می‌یابد.

فلاحی تصریح کرد: متاسفانه برخی از آژانس‌های گردشگری به صورت غیرقانونی اقدام به صدور مجوز برای تورهای غیرمجاز می‌کنند که نباید این روند ادامه داشته باشد.

وی افزود: آماده کمک و حمایت از آژانس‌های گردشگری هستیم تا در بازه زمانی مناسب تمامی مشکلات و موانع این صنف حل شود و در این زمینه جلساتی نیز با مدیران ارشد استانی داشته‌ایم.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: آماده‌ایم تا تسهیلات ارزان قیمت به عنوان سرمایه در گردش در اختیار فعالان انجمن صنفی آژانس‌های گردشگری استان قرار دهیم.

فلاحی از حمایت ویژه اداره کل از فعالان حوزه گردشگری برای حضور در نمایشگاه‌های ملی و بین‌المللی خبر داد و گفت: مشکلات موجود در این حوزه آژانس‌های گردشگری تنها با هماهنگی فعالان این حوزه قابل حل است.

مرمت کهنه‌قلعه مشگین‌شهر آغاز شد

سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مشکین‌شهر اظهار کرد: عملیات مرمت اضطراری بنای تاریخی کهنه‌قلعه در شهرستان‌مشکین شهر آغاز شد.

ایمانعلی ایمانی تصریح کرد: بنای تاریخی کهنه قلعه مشگین شهر بزرگترین بنای خشتی شمال کشور بوده و برای اجرای عملیات مرمت این بنا در سال‌جاری حدود 3 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

وی بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان فصل کاری ضلع شرقی این قلعه از جمله دیوار و سه برجک مشرف به دره خیاوچایی مرمت و بازسازی خواهد شد.

ایمانی گفت: طبق سنگ نوشته موجود که در پایین دست قلعه واقع شده تاریخ احداث این بنا مربوط به زمان شاپور دوم ساسانی است که توسط نرسه هرمزد فرمانروای ساسانی منطقه در مدت زمان 6 سال ساخته شده است.

وی بیان کرد: این بنا پس از مرمت و بازسازی ظرفیت تبدیل شدن  به پارک تاریخی و موزه بزرگ پژوهش‌های تاریخی را دارد.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مشکین‌شهر گفت: با راه‌‌اندازی پارک موزه و مرکز پژوهش‌های تاریخی علاوه بر سندیت عینی و تاریخی فرصتی برای تبیین هویت تاریخی منطقه و زمینه مطالعه سایر آثار تاریخی تسهیل خواهد شد.

انتهای پیام/ش

R41374/P1377/S6,49/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۰۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد

ه گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: در چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای هدف گردشگری بیابانک که روز پنجشنبه 13 فروردین‌ماه ۱۴۰۳ با استقبال گردشگران، مردم و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، از سند ثبت بافت تاریخی روستای بیابانک در فهرست آثار ملی کشور رونمایی شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: در اجرای قانون راجع به حفظ آثار ملی مصوب آبان ۱۳۰۹ و نظام‌نامه اجرایی آن مصوب آبان ۱۳۱۱، بند (ج) ماده‌واحده قانون تشکیل سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۴ و بند ششم ماده سوم قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۷، بافت تاریخی روستای هدف گردشگری بیابانک، اثر فرهنگی تاریخی محدوده تاریخی روستای بیابانک، با قدمت صفویه و قاجاریه در فهرست آثار ملی کشور ثبت گردید.

حسن عربی گفت: بافت تاریخی روستا به شماره ۳۳۱۱۱ مورخ 16/۰۶/1399 در فهرست آثار ملی ثبت گردیده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902638

دیگر خبرها

  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا