Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل گفت: با احداث ۴ پل معلق این استان به برند پل‌های معلق با دانش بومی تبدیل شده است. ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۸ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

نادر فلاحی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم از اردبیل اظهار داشت: پل معلق مشگین‌شهر به عنوان نخستین پل معلق احداث شده در این استان توانسته برکات قابل توجهی به‌دنبال داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بعد از احداث این پل که طولانی‌ترین پل معلق کشور و منطقه است، شهرستان مشگین‌شهر با تحول قابل توجهی همراه بوده و اقتصاد این شهرستان متحول شده است.

اردبیل| پل معلق در شهرستان خلخال احداث می‌شودنخستین پل معلق تمام شیشه‌ای قوسی شکل جهان در اردبیل افتتاح می‌شودزیرساخت‌های نخستین پل معلق تمام شیشه‌ای کشور در هیر تامین می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اظهار کرد: بعد از احداث دومین پل معلق در مشگین شهر، این شهرستان توانسته به‌عنوان مقصد اصلی گردشگری در کشور تعریف شود.

فلاحی با تاکید به اینکه پل‌های معلق با دانش فنی مهندسان بومی استان احداث شده است، تصریح کرد: پل‌های معلق توانسته به نوبه خود توان و دانش فنی مهندسان کشور را در سطح جهانی معرفی کند.

او با بیان اینکه پل‌های معلق در زمان تحریم‌های ظالمانه احداث شده است گفت: «احداث این پل‌ها گویای پیام صلح و دوستی، امنیت و مهمان‌پذیری ایرانیان با وجود تحریم‌های ظالمانه است».

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همچنین به احداث نخستین پل معلق تمام شیشه‌ای خاورمیانه در باغ‌شهر هیر نیز اشاره کرد و گفت: تاکنون مسئولان متعددی از این پل بازدید و از فن‌آوری آن متحیر شده‌اند.

فلاحی افزود: پل‌های معلق که با مشارکت بخش خصوصی و تامین زیرساخت از سوی اداره کل احداث شده است، توانسته به عنوان الگوی موفق همکاری، مشارکت و سرمایه‌‌گذاری بخش خصوصی قلمداد شود.

وی تصریح کرد: این پل که با رعایت استانداردها به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری هیجانی معرفی می‌شود، آماده بهره‌برداری بوده و می‌تواند در سفر رئیس جمهور به بهره‌برداری برسد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همچنین از احداث پل معلق ازناو خلخال خبر داد و گفت: این پروژه نیز تا پایان سال 99 به اتمام می‌رسد.

فلاحی با بیان اینکه اردبیل نخستین استان در احداث پل‌های معلق به‌عنوان جاذبه‌های دست‌ساز گردشگری هیجانی است اظهار کرد: هر یک از این پروژه‌ها در جذب و ماندگاری گردشگران خارجی موثر است.

انتهای پیام/136/ح

R41374/P/S6,49/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۲۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا با بومی‌سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام موثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

 حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا درباره فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری‌سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آنها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی‌سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • احداث بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در مجتمع گردشگری صفه اصفهان