Web Analytics Made Easy - Statcounter

اردبیل- استان اردبیل با یک‌میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استان‌های گیلان، زنجان و آذربایجان شرقی همسایه بوده و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به‌عنوان سه محور توسعه این استان در نظر گرفته‌شده است.

قدس انلاین-گروه استان ها:  در تابستان سال جاری، استان اردبیل به علت دارا بودن آب‌وهوای مطبوع و جاذبه‌های متنوع طبیعی و تاریخی، مقصد نخست گردشگران داخلی ایران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا اعلام مسئولان گردشگری، استان اردبیل سالانه پذیرای هشت میلیون نفر گردشگر داخلی و افزون بر ۷۰۰ هزار گردشگر خارجی بوده و در ۲ سال اخیر با اقدامات انجام‌شده، در حال تبدیل‌شدن به یکی از قطب‌های گردشگری زمستانی است

اگرچه از زمستان سال گذشته تاکنون شیوع بیماری کرونا سایه سنگینی بر روی اقتصاد این استان و به‌ویژه جاذبه‌های گردشگری آن انداخته است اما به دلیل سفید شدن برخی از مناطق مانند شهر «هیر» حال مسئولان و سرمایه گذران بخش گردشگری درصدد هستند تا با پذیرایی از میهمانان تابستانی گوشه‌ای از ضررهای حوزه گردشگری را التیام ببخشند.

هیر نام یکی از شهرهای استان اردبیل در شمال غربی ایران است که  در جنوب شهرستان اردبیل واقع شده‌  است و وجود مناظر زیبا و رودخانه‌های نشات گرفته از کوه‌ها سبب ایجاد آب و هوایی خوش و فرح‌انگیز گردیده‌است و در این شهر منطقه‌ای بنام دربند وجود دارد که دارای طبیعی بی نظیر است.

بازگشایی نخستین پل شیشه‌ای

نخستین پل معلق تمام شیشه‌ای قوسی شکل ایران تیرماه سال گذشته هم‌زمان با سفر سال گذشته رئیس‌جمهوری به استان اردبیل در شهر هیر افتتاح شد.

پل شیشه‌ای شهر هیر در فاصله ۳۰ کیلومتری جنوب اردبیل احداث‌شده است و به‌عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری این شهر و استان اردبیل حالا مشتاقان بسیاری را به سمت خود جلب کرده است.

در همین راستا سرمایه‌گذار پل شیشه‌ای هیر اردبیل اظهار کرد:  پل معلق تمام شیشه‌ای هیر از اول خردادماه بازگشایی‌شده و آماده پذیرش گردشگران خواهد بود.

حسین عباسی نیا به خبرنگاران گفت:  تمام دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی در این مرکز گردشگری رعایت شده و فروش بلیت از اول خرداد با رعایت موازین بهداشتی در این مجموعه شروع می‌شود.

وی اضافه‌ کرد: برای هر مسافر به‌منظور رعایت موازین بهداشتی ماسک،دستکش و پد الکی به‌صورت رایگان ارائه خواهد شد.

عباسی نیا گفت: کل محوطه پل پاک‌سازی و ضدعفونی شده و در مواقع حضور و بازدید مسافران نیز مجموعه گردشگری پل ضدعفونی می‌شود.

شهر سفید

او بابیان اینکه سلامت مسافران اولویت اول است، افزود: هیر اولین شهری است که بیمار کرونایی نداشته و جزو شهرهای سفید محسوب می‌شود.

سرمایه‌گذار پل شیشه‌ای هیر همچنین با اشاره به میزان سرمایه‌گذاری در این مجموعه گفت: ۲۰۰ میلیارد ریال در این مجموعه سرمایه‌گذاری شده و پیش‌بینی می‌شود تا تکمیل پروژه‌ها میزان سرمایه‌گذاری به ۸۰۰ میلیارد ریال برسد.

عباسی نیا افزود: هدف از ایجاد پروژه‌های گردشگری جذب گردشگران داخلی و خارجی و رونق صنعت گردشگری در استان است.

وی ادامه داد: در کنار برنامه‌های گردشگری توسعه برنامه‌های فرهنگی در صدر فعالیت‌ها قرار دارد و به‌صورت منظم و هدفمند دنبال خواهد شد.

او گفت: پل شیشه‌ای هیر توسط مهندسان ایرانی اجرایی و عملیاتی شده و هیچ عنصر خارجی در طراحی و ساخت آن دخیل نبوده است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گردشگری اردبیل پل شیشه ای استان اردبیل شیشه ای هیر پل شیشه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۸۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود

حسن محمدی ادیب گفت: یک هزار آثار تاریخی ثبت شده ملموس و ناملموس در این استان وجود دارد که از این تعداد ۱۱۳ بنای تاریخی شامل پل‌ها ، خانه‌ها ، مساجد ، کلیساها و تپه‌های تاریخی که روی آنها بنا وجود دارد، شناسایی شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل افزود: در استان اردبیل ۱۶ خانه تاریخی وجود دارد که از این تعداد ۹ خانه تاریخی در دهه ۸۰ با اعتبارات دولتی تحت تملک دولت و اداره میراث فرهنگی قرار گرفته و هفت خانه همچنان در اختیار مردم و مالکان بناها قرار دارد.

او با اشاره به تخریب برخی از خانه‌های تاریخی اردبیل اظهار کرد: خانه‌هایی که همچنان در اختیار مالکان آنهاست به هر حال مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و قابل استفاده است اما برخی از خانه‌هایی که تحت تملک دولت بوده و طی سال‌های گذشته به طور کامل هم مرمت شده، به دلیل عدم رسیدگی در مرحله تخریب قرار دارد.

محمدی ادیب افزود: البته خانه‌های تاریخی زیادی در اردبیل وجود دارد که این خانه‌ها واجد ارزش تاریخی هستند ولی واجد ثبت نیستند و شاخص‌های مورد نیاز برای ثبت شدن را ندارند.

او در خصوص فرایند ثبت خانه‌ها و اصولا آثار تاریخی گفت: پرونده آثار تاریخی بر اساس اولویت‌های مدنظر شورای فنی برای ثبت به وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی ارائه می‌شود و این پرونده‌ها مورد داوری قرار می‌گیرند، پرونده خانه‌های دیگری از استان اردبیل برای داوری به وزارتخانه ارسال شده که به مرحله ثبت نرسیدند.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با بیان اینکه تاکنون تعداد زیادی خانه تاریخی در سطح کشور ثبت شده است، گفت: وزارتخانه در شرایط فعلی بر روی ثبت مساجد و خانه‌های تاریخی کار می‌کند. پرونده ثبت ۵۴ کاروانسرای ایران هم در قالب یک پرونده جامع به یونسکو ارائه شده بود که کاروانسرای سنگی شاه عباسی صائین هم جزو این مجموعه است.

محمدی ادیب افزود: با توجه به محدودیت اعتبارات دولتی رویکرد وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استفاده از توان و ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای احیا و مرمت خانه‌ها و بناهای تاریخی است که این رویکرد در استان اردبیل هم وجود دارد.

به گفته او، در این راستا پارسال به موضوع استفاده از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی شتاب داده شد و امسال هم اگر این روند ادامه یابد تمام خانه‌های تاریخی اردبیل تعیین تکلیف خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل تصریح کرد: پارسال چهار خانه تاریخی خادم باشی، شریعت، حمام اوچ دوکان و حمام پیرزرگر به سرمایه‌گذاران داده شد و امسال هم این روند ادامه خواهد داشت.

محمدی ادیب با بیان اینکه احیا و مرمت این خانه‌ها بر اساس نقشه اولیه و کاربری مورد تایید وزارتخانه خواهد بود، گفت: این خانه‌ها در گذشته متعلق به تجار و ملاکان بزرگ بوده که محل مراجعه مردم بوده است و مردم در این خانه‌ها رفت و آمد داشتند و الان هم با تغییرات مختصر همان کاربری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

او با بیان اینکه تاکنون مرمت هفت خانه تاریخی اردبیل به طور کامل تمام شده است، افزود: هم‌اکنون خانه ارشادی اداره میراث فرهنگی شهرستان اردبیل است، خانه رضازاده به عنوان موزه شهدا و خانه صادقی به عنوان بوتیک هتل استفاده می‌شود ، خانه ابراهیمی نیز مجموعه اداری ستاد عتبات عالیات است و خانه مجتهدزاده هم قرار است به صورت مجموعه اقامتی مورد استفاده قرار بگیرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • تهران آماده برگزاری نخستین انتخابات تمام الکترونیک
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  • ورودی کاشان از سمت آزادراه امیرکبیر مسدود شد