Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-06@07:52:23 GMT

مجموعه گردشگری پل معلق هیر نیازمند زیرساخت  

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۳۶۸۱۲

مجموعه گردشگری پل معلق هیر نیازمند زیرساخت  

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، عباس تابش اظهار داشت: پل معلق شهر هیر به دست توانمند مهندسان ایرانی ساخته شده و در نوع خود جاذبه بکر و بی‌نظیری است.

وی افزود: ظرفیت گردشگری استان اردبیل بسیار بالا است و نمود این امر مجموعه گردشگری پل معلق شیشه‌ای هیر است که گردشگرانی را از جای جای دنیا در خود جای داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تابش تصریح کرد: پل معلق شهر هیر باعث ایجاد اشتغال‌زایی برای جوانان در منطقه شده است و این‌که اولویت اشتغال با افراد توان مالی کم و منطقه بوده بسیار ارزشمند و قابل تحسین است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: ابتکار مهندسان و سرمایه‌گذاران پل معلق شیشه‌ای شهر هیر قابل تحسین است که در دل کوه و صخره و سنگ پروژه‌ای بی‌نظیر ایجاد کردند.

رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اظهار کرد: مسئولان استان اردبیل باید برای تکمیل زیرساخت‌های پروژه پل معلق هیر از جمله راه و پارکینک سنگ تمام بگذارند و هر چه سریع‌تر نسبت به ساماندهی راه مجموعه اقدام کنند.

تابش گفت: مدیران و سرمایه‌گذاران با راه‌اندازی پل معلق هیر در مدت کوتاه توان و اراده خود را نشان دادند و حالا باید مسئولان به صورت عملی جاده ورودی مجموعه پل هیر و زیرساخت‌های این مجموعه را تکمیل کنند.

وی ادامه داد: شهر هیر دیگر به‌عنوان قطب مهم گردشگری در کشور محسوب شده و باید زیرساخت‌های لازم خدمات‌دهی به گردشگران در این شهر فراهم شود.

کد خبر 523121 برچسب‌ها استان اردبیل پل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان اردبیل پل شهر هیر پل معلق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۶۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار

استاندار تهران با اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی‌تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب‌بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا باعدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • مرگ و زندگی ما به دست میدان مغناطیسی زمین است!
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • تقسیم تهران به دو استان غربی و شرقی به کجا رسید؟
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • آبروی اصفهان را برده، برخورد قضایی کنید |‌ به عنوان یک سپاهانی خود من شاکی‌ام
  • معلق ماندن مردم در تاب پارک سیرجان در پی قطع برق
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار
  • احداث بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در مجتمع گردشگری صفه اصفهان
  • تقویت زیرساخت‌های گردشگری شیراز