Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اردبیل گفت: پل معلق خلخال به طول۴۹۶ متر به عنوان طولانی ترین پل جهان با ظرفیت تردد۸۰۰ نفر همزمان در مجموعه گردشگری ازناو ساخته می شود.

به گزارش برنا،اکبر بهنام جو در جریان سفر به شهرستان خلخال و بازدید از پروژه های گردشگری و صنعتی اظهار کرد: تجربه احداث پل معلق در مشکین شهر و هیر نشان داده که سود دهی و جذب گردشگر قابل توجهی داشته و پل معلق ازناو از این دو مورد بهتر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول ادامه داد: با ایجاد راه های مواصلاتی اصلی و مسیر گردشگری، شهرستان خلخال به قطب گردشگری استان تبدیل می شود.

وی با بیان اینکه راه های ارتباطی خلخال به استان گیلان و مسیر سرچم این شهر از بن بست خارج شده و گردشگران زیادی را پذیرا خواهد شد افزود: این شهرستان در یک موقعیت مناسب و مسیر گردشگری قرار گرفته است و با افزایش اعتبار عمرانی حذف گردنه های خلخال _اسالم و تکمیل پروژه کلور _ درام در دستور کار قرار دارد.

بهنام جو ادامه داد: علاوه بر اعتبار عمرانی کلور درام ۳۰ میلیارد تومان دیگر به این پروژه از سوی سازمان برنامه بودجه اضافه شده و نسبت به سال قبل ۶۰ میلیارد تومان تخصیص می یابد‌ که در سال گذشته ۲۰ میلیارد تومان بود.

وی با اشاره به اینکه جهش خوبی در توسعه زیرساخت های اصلی ایجاد شده افزود: با روندی که پیشرفت کار مسیر کلور _ درام وجود دارد تا پایان سال۳۵ کیلومتر آسفالت ریزی خواهد شد.

نماینده عالی دولت در استان اردبیل با بیان اینکه ایجاد هتل چهار ستاره در منطقه ازناو به جذب وماندگاری مسافر کمک می کند تصریح کرد: با نصب تلی سیژ ، احداث پیست اسکی، پل معلق و ایجاد زیرساخت های گردشگری تعداد گردشگران به این شهرستان به شکل قابل توجهی افزایش می یابد.

استاندار اردبیل بیان کرد:در وضعیت حاکم اقتصادی و شرایط کرونایی بیشتر طرح ها و پروژه های در حال اجرا نیاز به تسهیلات بانکی دارند و باید در ستاد تسهیل و گفتگو با بانکهای عامل موانع موجود را حل کنیم.

وی اظهار کرد: مبلغ ۳ میلیارد تومان برای زیرساخت و توسعه راه مجموعه ازناو تخصیص می یابد که در سال جهش تولید باید جهش خوبی در توسعه زیرساخت ها داشته باشیم.

اکبر بهنام جو در بخش دیگری از سخنان خود گفت: حاشیه رودخانه قزل اوزون استعداد خوبی برای توسعه کشاورزی و باغی دارد و سازمان جهاد کشاورزی با مطالعه تفصیلی و بررسی های لازم در احیای حاشیه این رودخانه تلاش خواهند کرد.

وی افزود: ایجاد باغ دیم از نوع بادام و گردو در حاشیه جاده اردبیل سرچم می تواند به جاذبه گردشگری منطقه بیافزاید.

این مسوول افزود:زیرساخت لازمه توسعه شهرستان خلخال است و دولت در این زمینه تمام تلاش خود را جهت ایجاد اشتغال پایدار انجام می دهد.

استاندار اردبیل با تاکید بر اینکه واحدهای دارای مشکل مالی بصورت مکتوب مطالبات خود را به معاون اقتصادی و فرماندار تحویل دهند گفت: مشکل بیشتر واحدهای تولیدی و گردشکری سرمایه در گردش بوده و برای حل موانع تسهیلات، هماهنگی های لازم انجام می شود.

گفتنی است استاندار اردبیل ابتدا از مجموعه پتروشیمی اردبیل و نمایندگی انحصاری تولید کامیون های دوو در اردبیل، همچنین در سفر یک روزه خود به خلخال از محل احداث سیلوی ۳۳هزار تنی، با حضور در شهرک صنعتی خلخال از تعدادی واحدهای تولیدی و صنعتی بازدید کرد و در ادامه از دو طرح توسعه دامداری پرورش اصلاح نژاد هولشتاین۲۰۰ راسی و تولید سنگ بلوک بتنی نیز بازدید و مشکلات این واحدها مورد بررسی قرار گرفت.

اکبر بهنام جو با رعایت پروتکل بهداشتی در نماز جمعه شهرستان خلخال شرکت و با نمازگزاران بصورت مستقیم دیدار و گفتگو کرد.

در این سفر یک روزه مدیران کل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری، امور اراضی، روسای سازمان جهاد کشاورزی و مدیریت برنامه، معاون اقتصادی استاندار، مدیرکل حوزه استانداری، فرماندار خلخال و نماینده مردم خلخال در مجلس شورای اسلامی استاندار اردبیل را همراهی کردند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار اردبیل پل معلق کشور استاندار اردبیل میلیارد تومان شهرستان خلخال بهنام جو پل معلق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۹۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • ابداع باتری برپایه آب با چگالی انرژی بالا و چرخه عمر طولانی
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • امدادرسانی به ۵۵ نفر حادثه دیده سیل و آب گرفتگی در خلخال
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود